Inkvartering under års-och sommarkonferensen 7-10.6.2017

INKVARTERING UNDER ÅRS-OCH SOMMARKONFERENSEN 7-10.6.2017
Helsingfors svenska metodistförsamling har reserverat ett antal rum på två olika hotell i Helsingfors. Det ena hotellet, Scandic Park Helsinki, ligger i centrum av staden och det andra, Finlandia Park Hotel Helsinki, ligger i utkanten av Helsingfors i stadsdelen Kottby.
Rumskvoterna gäller för perioden 7.-10.6.2018 och omfattar tre nätter.
Konferensdeltagarna har möjlighet att välja mellan dessa och själva boka in sig för den tid de önskar. För hotellen har vi fått var sin reserveringskod. Boka in dig så fort som möjligt och senast 15.4.2018.?
********************************************************************************
Scandic Park Helsinki
Mannerheimintie 46
tel. +358(0)94731
parkhelsinki@scandichotels.com
bokningskod: HEL070618
Rumstyp: standard
Rumspris 7.-8.6.2018:
199 € singelrum/dygn
219 € dubbelrum/dygn

Rumspris 8.-10.2018:
115 € singelrum/dygn
135 € dubbelrum/dygn
I rumspriserna ingår alltid frukost och WiFi.

Bokning direkt från receptionen per e-mail :
parkhelsinki@scandichotels.com eller per telefon+358 (0) 947 371.

Observera att priset per rum den första natten på Scandic Park Helsinki är avsevärt dyrare än de följande dygnen! Den stora efterfrågan på hotellrum inom området i fråga har drivit upp priserna. Helsingfors står nämligen som värd för en stor internationell kongress (IVBM2018) som hålls på Finlandiahuset 3.-7.6.2018.

Hotell Scandic Park Helsinki ligger i Tölö stadsdel vid Mannerheimvägen, på promenadavstånd från Kristuskyrkan, en knapp kilometer ifrån Helsingfors kärncentrum och helt intill sevärdheter såsom Finlands Nationalmuseum, Finlandiahuset och Villa Hagasund mm.
Helsingfors stadskärna har ont om parkeringsplatser och därför rekommenderas inte användning av egen bil i centrum utan åk hellre med stadens bussar och spårvagnar. Vi hjälper gärna med anskaffning av resebiljetter och –kort som gäller inom Helsingforsregionen.
Hotell Scandic Parks gäster har möjlighet att mot avgift använda hotellets egen parkeringshall men platser kan inte reserveras på förhand. Priset per dygn är 26 euro, per timme 3,50 e. På 700 meters avstånd från hotellet finns ett stort allmänt parkeringshus ”Q-Park” som ligger vid Karamzinstranden 2. Dygnspriset där är 36 euro och priset per timme 4 euro.
Finlandia Park Hotel Helsinki
Pohjolankatu 38
tel. +358 (0) 9 799 755
e-mail: parkhotel@park.fi
www.park.fi
Bokningskod HSM18

Rumspriserna:
Singelrum 95 €/rum/natt
Dubbelrum 105 €/rum/natt
Trepersoners rum 115 €/rum/natt
Fyrapersoners rum 125 €/rum/natt

I alla rumspriser ingår frukost, gratis WiFi, användning av hotellets gym och simbassäng på morgonen.

Finlandia Park Hotel ligger på Pohjolagatan i det natursköna Kottby, ca 7 km från Helsingfors stadskärna och 13 km från Helsingfors-Vanda flygstation (12 minuter med buss eller bil). De gamla trähusen längs den långa lindallén på Pohjolagatan bildar en unik arkitektonisk helhet med sina välskötta trädgårdar, blomsteranläggningar och lummiga träd. Runt hotellet finns relativt gott om parkeringsplatser för dem som kommer med bil. Man kan parkera gratis på Pohjolagatan och längs sidogatorna. Buss- och spårvagnsförbindelserna till centrum är ypperliga. Busslinje 69 har en hållplats alldeles intill hotellet och spårvagn nummer 1 har sin ändhållplats mittemot hotellets ingång. Bussarna åker med c. 20 minuters intervaller och resan till centrum/Kristuskyrkans busshållplats i nedre ändan av Apollogatan, tar 15-20 minuter. Spårvagnarna åker med 10 minuters intervaller och är framme vid Apollogatans hållplats på c. 30 minuter.

Välkomna till Helsingfors!

story | about seo